Leer fotograferen

Je bent nooit uitgeleerd

Om goede foto’s te maken heb je niet persé een dure camera nodig.Het gaat uiteindelijk om het vangen van een mooi beeld. Ook met je smartphone kun je prachtige foto’s maken. Maar heb je nu zo’n dure camera dan is het natuurlijk wel handig als je weet hoe je die dan op de juiste manier gebruikt.

Workshop Smartphone fotografie

Ook met je smartphone kun je mooie foto’s maken als je maar weet hoe. Tijdens deze workshop leer je niet alleen hoe je het meeste uit je smartphone camera haalt, maar ook hoe je snel kunt nabewerken met bijvoorbeeld Snapseed. Bovendien leer je om slim te fotograferen zodat je je foto’s ook optimaal kunt nabewerken met de handige tips en tricks die ik je mee geef. 

Bruiloftsshoot van Foto Danielle bij de Bierbrouwerij in Hengelo.

&

Cursus Basisfotografie

Staat jouw mooie, dure camera altijd op de automatische stand? Wil jij graag écht leren hoe je mooie foto's maakt en je camera op een juiste manier gebruikt? Ik leg het je graag uit en neem je mee in de wereld van de fotografie.

Foto Danielle legt mooie momenten vast tijdens een bruiloft, zwangerschap, thuis met je net geboren baby, je gezin, je familie of samen met je vrienden. Altijd met natuurlijk licht. Met als uitgangspunt spontane, ongedwongen foto's waar veel emotie in ligt. 

Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

Sluiten