Nienke en haar familie

Doe jij mee met een familieshoot?

14 mei 2021

Vaak komt het er niet van, en we doen het allemaal! “Ja” zeggen, maar vervolgens denken “het komt wel”. Gelukkig heeft Nieke samen met haar broers en alle aanhang een fotoshoot geboekt voor haar ouders. Van haar moeder hoefde het allemaal niet zo, maar eenmaal daar genoot ze er ook wel stiekem van.

Bij het selecteren en bewerken had ik zoveel leuke en gave foto’s van alle gezinnen, opa en oma met de kleinkinderen, dat ik maar geen keuze kon maken. Lastig hoor! Ik laat deze moeilijke keuze mooi over aan de familie.

Er zijn altijd genoeg redenen om iets uit te stellen maar waarom zou je? Gewoon doen, maak mooie herinneringen samen!

Familieshoot lekker op papa's rug
Familieshoot in het bos van Springendal.
Familieshoot  met een kind achter de boom
Familieportret op de grond in het bos
Familieportret op de grond in het bos

© Foto Danielle

Familieshoot foto met het hele gezin

Wil jij ook zo'n shoot?

Denk jij bij het zien van deze foto's dit lijkt mij ook een leuke ervaring? Laat het me weten ik vertel je er graag over. Bel of mail me, en we maken er een fijne fotoshoot evan.

Foto Danielle legt mooie momenten vast tijdens een bruiloft, zwangerschap, thuis met je net geboren baby, je gezin, je familie of samen met je vrienden. Altijd met natuurlijk licht. Met als uitgangspunt spontane, ongedwongen foto's waar veel emotie in ligt. 

Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

Sluiten