Fotoshoot met een meisje en blaast paardenbloem
Je hoeft niet
fotogeniek te zijn
Fotograaf Danielle Monninkhof-Nieuwenhuizen

Wie is de fotograaf Danielle? 

Door middel van vele cursussen, workshops en mentorsessies ben ik mij meer en meer gaan verdiepen in de fotografie. Mijn passie gaan volgen en geluisterd naar mijn hart. Afgestudeerd aan de fotovakschool en sinds enkele jaren van partime (voorheen reiswereld) naar fulltime fotografie gegaan. 

Spontaan, creatief, enthousiast, gezelligheid, een mensen mens, M&M’s, koffie en kauwgom

Fotoshoot in het bos in Twente.

Een mooie beleving creëren

Enthousiast, energiek, geduldig, maar zeker met oog voor detail ga ik samen met jullie werken aan een gave fotoshoot. Ik stel je op je gemak, zodat we bijzondere en spontane foto's krijgen. Je moet je fijn voelen bij de shoot, jezelf kunnen zijn. Ook de fotosessie moet een mooie beleving voor jullie zijn, een fijne herinnering worden.

Ravotten tijdens de familieshoot in Lutterzand.

Emotie en gevoel vastleggen

Die onbewaakte momenten vastleggen, dat is het mooiste. Foto's waarbij je niet in de camera kijkt, maar waar veel emotie en gevoel in zit. Momenten die je nooit meer wil vergeten en voor altijd wil vasthouden. Jouw of jullie moment! Je hoeft niet fotogeniek te zijn, iedereen is uniek. Foto's zoals jullie écht zijn. Een foto die je raakt, een goed gevoel en een mooie herinnering geeft.

Lifestyle newbornshoot baby op handen

Foto’s met natuurlijk licht

Ervaar het mooie van natuurlijk licht. Geen lampen of andere hulpmiddelen. Het grote voordeel is dat de foto een realistischer beeld geeft en de shoot in een geheel ontspannen sfeer gedaan wordt. Dat kan bij jou thuis of op een voor jullie speciale plek, zowel binnen als buiten.

Fotoshoot meisje in het veld

Spontane en natuurlijke foto’s

Die voor jullie zo bijzondere momenten in een foto samengevat. Jouw kindje lekker eigenwijs of ondeugend, precies zoals hij of zij is. Jullie speciale dag vastleggen met foto's waar de liefde vanaf spat. Of gewoon een leuke foto van jou en je familie of vrienden. Dat maakt mij blij! Spontane, natuurlijke foto's waar veel emotie in ligt dat is altijd mijn uitgangspunt.

Fotoshoot meisje in het veld
Natural emotions, twee woorden die allesomvattend zijn.

Meer weten?

Bel of mail me, dan drinken we gezellig een kop koffie. Ik zorg voor de M&M’s!

Foto Danielle legt mooie momenten vast tijdens een bruiloft, zwangerschap, thuis met je net geboren baby, je gezin, je familie of samen met je vrienden. Altijd met natuurlijk licht. Met als uitgangspunt spontane, ongedwongen foto's waar veel emotie in ligt. 

Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

Sluiten