Bruidsfotografie 

Foto Danielle wint Wedisson Award 2024

 juli 2024

Wedisson organieert een spannende competitie waarin de beste trouwfoto's tegen elkaar strijden. Fotografen van over de hele wereld kunnen hun werk inzenden en hopen op een award in deze collectie. Uit de 7493 ingezonden foto’s van 2024 uit onder meer India, Spanje, USA en Italië is er een foto geselecteerd voor een award van Foto Danielle. 

Deze collecties tonen de mooiste, meest innovatieve en emotioneel krachtige trouwfoto's die door  getalenteerde fotografen zijn gemaakt. Ik ben dan ook enorm trots op deze award.

Het vastleggen van zulke intieme en emotionele momenten is wat trouwfotografie zo bijzonder maakt. Het winnen van de Wedisson Award met de foto van Esther in Huis Singraven was een erkenning van het harde werk en de passie die ik in mijn werk stop. Ik kijk ernaar uit om nog veel meer van deze magische momenten te mogen vastleggen en te delen met de wereld.

Foto Danielle wint Weddison Award met foto in kasteel op Landgoed Singraven

Over de foto in Huis Singraven op Landgoed Singraven

Op Landgoed Singraven staat een 17e-eeuws neoklassiek huis. De meest memorabele foto van de bruiloft van Pim en Esther maakte ik op een van de prachtige trappen, waar Esther voor het raam stond. Terwijl ze naar de aankomende daggasten keek, zag ik een prachtige weerspiegeling van haar in een schilderij. Het licht viel perfect op haar gezicht, en het moment was compleet. 

Locatie: Landgoed Singraven Denekamp
Kapper & make-up: Molly’s hair & make-up
Trouwjurk: bruidsmode Lisa Hengelo.

© Foto Danielle

Huwelijksreportage van een bruid met haar boeket bij trouwen in de kas.

Wil jij ook zo'n bruiloftshoot?

Denk jij bij het zien van deze foto's dit lijkt mij ook een leuke ervaring? Laat het me weten ik vertel je er graag over. Bel of mail me, dan drinken we gezellig een kop koffie. Ik zorg voor de M&M's!

Foto Danielle legt mooie momenten vast tijdens een bruiloft, zwangerschap, thuis met je net geboren baby, je gezin, je familie of samen met je vrienden. Altijd met natuurlijk licht. Met als uitgangspunt spontane, ongedwongen foto's waar veel emotie in ligt. 

Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

Sluiten