Roy & Lieke

Intieme en kleine bruiloftsshoot

20 november 2021

Ook al moest het wat intiemer en kleiner, THEY GOT MARRIED! De dag van Roy en Lieke, het huwelijk in Almelo,  fijne momenten en herinneringen ‘gevangen’ in foto’s. Want je wéét hoe snel zo’n dag zal gaan, het is dan ook wel heel fijn als je nog mooie trouwfoto’s hebt om de dag te herbeleven. 

We begonnen op landgoed Twickel in het mooie Delden. Het blijft daar een prachtige Twentse omgeving! Vervolgens zijn we naar het stadshuis van Almelo gereden. Daar vond de huwelijksvoltrekking plaats, de ambtenaar was zo vrolijk en enthousiast aan het vertellen over Roy en Lieke dat de ceremonie ‘iets’ langer duurde:) Een speciaal moment was weggelegd voor de oma van Lieke, zij mocht de ringen geven aan het bruidspaar. En bruidegom Roy kreeg nog een hilarisch advies mee: ‘Als de ringen niet passen, dan moet je er maar gewoon even op spugen. Dan past het wel’.

Deze dag in Almelo en Delden zat vol kleine verrassingen, Roy en Lieke genoten van iedere minuut. Lieve Lieke & Roy, ik wens jullie alle liefde toe!

Bruiloftsshoot knuffel
Bruiloftsshoot de kus van Roy en Lieke
Bruiloftsshoot detail boeket
Bruiloftsshoot met een dansje
Bruiloftsshoot dansje met draai
Bruiloftsshoot met Roy en Lieke

© Foto Danielle

Huwelijksreportage van een bruid met haar boeket bij trouwen in de kas.

Wil jij ook zo'n bruiloftshoot?

Denk jij bij het zien van deze foto's dit lijkt mij ook een leuke ervaring? Laat het me weten ik vertel je er graag over. Bel of mail me, dan drinken we gezellig een kop koffie. Ik zorg voor de M&M's!

Foto Danielle legt mooie momenten vast tijdens een bruiloft, zwangerschap, thuis met je net geboren baby, je gezin, je familie of samen met je vrienden. Altijd met natuurlijk licht. Met als uitgangspunt spontane, ongedwongen foto's waar veel emotie in ligt. 

Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

Sluiten