Newborn shoot

Kleine lachebek

8 maart 2022

Marc en Carlijn hadden van de ouders een newborn shoot cadeau gekregen. Ik vind dat een heel mooi cadeau, dierbaar voor later en een fijne herinnering aan de kraamtijd. Vooral omdat die tijd ook zo snel gaat. Voor je het weet...

Nadat we een afspraak hadden gemaakt ging ik op een vrijdagmorgen naar de familie in Denekamp om daar het mannetje te mogen ontmoeten. En wat een mooi ventje! Het werd een gezellige boel, hahaha!

Als er iemand een kleine lachebek is, dan is dat Tijn wel! Zodra ik mijn fotocamera pakte, kwam er een mini grijns van oor tot oor. Zo aandoenlijk dat ik vaak ook in de lach schoot. Een heerlijk ventje, ik hoop dat hij nog net zo vrolijk is en blijft als hij groter wordt!

Tijdens een lifestyle newbornshoot heb je een baby op schoot.
Een baby lacht naar papa en mama.
Baby lacht tijds newbornshoot van Foto Danielle in Denekamp.
Baby slaap tijdens de fotoshoot van Foto Danielle
Een lifestyle newbornshoot door Foto Danielle  met kusje op baby's hoofdje.
Lifestyle newbornshoot van Foto Danielle en lekker kroelen met de baby.

© Foto Danielle

Een moeder is zwanger van een tweeling

Wil jij ook zo'n newbornshoot?

Denk jij bij het zien van deze foto's dit lijkt mij ook een leuke ervaring? Laat het me weten ik vertel je er graag over. Bel of mail me, ik informeer je graag!

Foto Danielle legt mooie momenten vast tijdens een bruiloft, zwangerschap, thuis met je net geboren baby, je gezin, je familie of samen met je vrienden. Altijd met natuurlijk licht. Met als uitgangspunt spontane, ongedwongen foto's waar veel emotie in ligt. 

Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

Sluiten