Zakelijke fotografie van hotel Bij Jacob in Lonneker.

Bedrijfsfotografie en zakelijke portretten

Zakelijke fotografie

Met zakelijke fotografie ondersteun je het verhaal dat je wil vertellen. Een goede foto zegt meer dan 1000 woorden. Het geeft de sfeer weer en laat zien waar je bedrijf voor staat. Binnen zakelijke fotografie ben ik daarom het meest in mijn rol met bedrijfsfotografie en zakelijke portretten.

Een vrouw bladert door een tijdschrift.

Bedrijfsfotografie draagt bij aan je imago

Bij bedrijfsfotografie draait het om meer dan alleen het vastleggen van de bedrijfshuisvesting en de werkzaamheden. De medewerkers, het proces en de locatie dragen bij aan de uitstraling van een bepaald imago en een filosofie.

Om de essentie van jouw bedrijf te begrijpen, kom ik graag van te voren een keer langs. We spreken duidelijk af wat er wel en wat juist niet in beeld gebracht gaat worden. Ook kan ik zo zorgen dat de bedrijfsfilosofie goed tot zijn recht komt in de foto’s.

Een business fotoshoot voor Sterk in Bedrijf Denekamp.

Een goede zakelijke profielfoto wint vertrouwen

Je portretfoto op je social media profiel, website of visitekaartje is de eerste indruk die een opdrachtgever of relatie krijgt. Deze profielfoto moet vertrouwen uitstralen en naadloos aansluiten bij jouw identiteit en passen binnen je huisstijl. Zakelijke portretfoto’s die jou de gewenste eerste indruk geven én onderscheidend zijn.

Ervaren in zakelijke portretten
Al meer dan 10 jaar verzorg ik professionele zakelijke portretfotografie op locatie. Met veel ervaring en professionaliteit help ik je tijdens de fotoshoot: ik stel je op je gemak en ik adviseer je tijdens het maken van de foto’s. Indien nodig neem ik mijn studio lampen mee.

De door jou geselecteerde portretfoto’s worden altijd professioneel bewerkt. Snel en efficiënt, zonder concessies in kwaliteit.

Fysiotherapie en een zakelijk fotoshoot in Borne.
Een kat in behandeling bij de dierenarts.
Een vrouw bladert door een tijdschrift.
Dineren in een wijnvast bij de Gasterij Ootmarsum.

Wat kost zakelijke fotografie?

Halve dag

725,-

4 uur

 • Voorafgaand aan de bedrijfsreportage hebben we contact zodat ik jullie onderneming leer kennen.
 • Ik ben 4 uur aanwezig om samen met jullie de juiste content te creëren.
 • Jullie ontvangen alle bewerkte beelden digitaal in hoge en lage resolutie zodat de beelden meteen op jullie website geplaatst kunnen worden.
 • Foto's zijn rechtenvrij

Hele dag

1450,-

8 uur

 • Voorafgaand aan de bedrijfsreportage hebben we contact zodat ik jullie onderneming leer kennen.
 • Ik ben 8 uur aanwezig om samen met jullie de juiste content te creëren.
 • Jullie ontvangen alle bewerkte beelden digitaal in hoge en lage resolutie zodat de beelden meteen op jullie website geplaatst kunnen worden.
 • Foto's zijn rechtenvrij

Offerte op maat

185,- 

per uur, minimale afname 2 uur.

 • Staat jouw optie er niet bij?
  Mail dan voor een offerte op maat.

Fotoshoot in het bos in Twente.
"Een goede foto zegt meer dan duizend woorden."

Bedrijven die je voor gingen

Fill 1

Veelgestelde vragen zakelijke fotografie

Hoe lang duurt een zakelijke fotoshoot?

De lengte van een zakelijke fotoshoot hangt af van de wensen. Een fotoshoot is mogelijk in mijn studio of op een gewenste locatie. De kosten voor een fotosessie bepalen we vooraf en deze kosten zijn inclusief beeldbewerking. Neem voor meer informatie, vragen en een offerte op maat telefonisch of per e-mail contact met mij op.

Waar mag ik de foto’s voor gebruiken?

De beelden van de bedrijfsfotografie zijn ook goed te gebruiken voor drukwerk, de website en social media. Ook portretfoto’s kun je op je website of als profielfoto op bijvoorbeeld je LinkedIn profiel.

Foto Danielle legt mooie momenten vast tijdens een bruiloft, zwangerschap, thuis met je net geboren baby, je gezin, je familie of samen met je vrienden. Altijd met natuurlijk licht. Met als uitgangspunt spontane, ongedwongen foto's waar veel emotie in ligt. 

Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

Sluiten