Maak vol zelfvertrouwen prachtige foto’s
met je smartphone

De smartphone is niet meer weg te denken als camera. Hij is klein, je hebt hem altijd bij je en de camera’s worden steeds beter om mooie foto’s mee te maken. Met veel plezier inspireer ik je om anders te kijken en geef ik uitleg over de basisregels van fotografie en het gebruik van je smartphone camera. 

Wat krijg je tijdens de workshop Smartphone fotografie?

  • Technische tips over de instellingen, standpunt, belichting en compositie
  • Snel nabewerken door middel van Snapseed
  • Naslagwerk met nog meer tips en tricks.

Wil jij ook prachtige foto’s maken met je smartphone?

Kom naar de workshop Smartphone fotografie op woendag 3 juli  van 19.00-21.30 uur, in ‘t Kulturhus Denekamp. De kosten zijn € 49,50- p.p. incl. naslagwerk, koffie of thee.  Dit is de laatste workshop voor de zomervakantie.

De workshop gaat door bij minimaal 4 aanmeldingen met een maximum van 10 personen. 

Fotoshoot meisje in het veld
Tip: Geef deze workshop cadeau,
of zie het als (personeels)uitje

Wat anderen zeggen over de workshop Smartfone fotografie

Marijke Nijland-Benneker

Marijke Nijland-Benneker

"Vol energie en met haar camera in de aanslag staat ze klaar om de mooiste momenten vast te leggen. Zo komen we elkaar dan ook geregeld tegen (wij voor de bruidsstyling en Danielle als fotografe) wanneer er een bruidspaar gaat trouwen. Naast bruidsfotografie is Danielle ook heel goed in thema fotografie tijdens fotoshoots. Zo heeft ze voor mijn bedrijf voor de shoot 'Closer to nature' de fotografie verzorgd."

Marleen Scholten

Marleen Scholten

"Zonder te overdrijven. Foto Danielle is de beste keuze! Net even anders, net een wat andere kijk! Dat onderscheid haar van alle anderen...
Onze beweeglijke mannetjes vastleggen was een heuse opgave en het is haar gelukt!"

Renske Beernink

Renske Beernink

"Danielle is echt een aanrader, een top fotografe... We zijn superblij met de mooie foto's die ze van onze dochter heeft gemaakt. Meike had de grootste lol tijdens de shoot en daardoor wij ook.  Danielle heeft super ideeën, net even wat anders en niet van die standaard foto's. Danielle, nogmaals super bedankt!"

Veelgestelde vragen workshop Smartphone fotografie

Is mijn telefoon geschikt voor deze workshop?

Deze workshop is geschikt voor elke telefoon met een camera, ongeacht welke smartphone je hebt.

Deze datum komt mij niet uit, komt de workshop nog eens terug?

Bij genoeg aanmeldingen op de wachtlijst, plan ik een nieuwe datum in voor de workshop. Stuur mij een mail en dan zet ik je op de wachtlijst.

Wat ik als ik onverwachts niet kan komen?

xxx

Staat jouw vraag er niet bij?

Foto Danielle legt mooie momenten vast tijdens een bruiloft, zwangerschap, thuis met je net geboren baby, je gezin, je familie of samen met je vrienden. Altijd met natuurlijk licht. Met als uitgangspunt spontane, ongedwongen foto's waar veel emotie in ligt. 

Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

Sluiten