Sharon & Bas

Zwangerschapsshoot in de sneeuw

25 februari 2021

Niets is mooier dan een fotoshoot in een winterlandschap met een dik pak sneeuw. Maar hoe vaak komt dat nu voor? Helaas niet zo vaak! Maar als we het hebben, dan is het natuurlijk prachtig om foto’s te maken! 

Bas en Sharon hadden het geluk dat zij konden poseren in een dik pak sneeuw. Koud was het wel, maar trots op haar zwangere buik, was het voor Sharon en Bas geen probleem en trotseerden ze de kou. En kijk eens hoe prachtig zwanger ze is! Met het prachtige zonlicht door de bomen, is dit een prachtige fotoserie geworden van dit koppel. Een fijn moment om later naar terug te kijken.

Zwangerschapsshoot knuffel geven
Zwangerschapsshoot kijkend naar buik
Zwangerschapsshoot kijkend in de camera
Zwangerschapsshoot kijkend langs de camera

© Foto Danielle

Zwangerschapsshoot kijkend naar buik

Wil jij ook zo'n zwangerschapsshoot?

Denk jij bij het zien van deze foto's dit lijkt mij ook een leuke ervaring? Laat het me weten ik vertel je er graag over. Bel of mail me, dan zorgen we samen voor een fijne herinnering voor later!

Foto Danielle legt mooie momenten vast tijdens een bruiloft, zwangerschap, thuis met je net geboren baby, je gezin, je familie of samen met je vrienden. Altijd met natuurlijk licht. Met als uitgangspunt spontane, ongedwongen foto's waar veel emotie in ligt. 

Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

Sluiten