Bruidsfotografie 

Trouwen in de regen

28 september 2022

Sanna en Christian gingen in september trouwen op de romantische trouwlocatie van de Cantharel, van der Valk in Apeldoorn. Temidden van een zonnebloemveld vond de trouwceremonie plaats tussen deze twee mooie mensen. 

Als bruidspaar én als trouwfotograaf heb je niet altijd alles in de hand. De weersvoorspellingen waren deze dag niet al te best, er was regen voorspeld en de ceremonie zou plaats vinden op een sfeervolle trouwlocatie van Van der Valk Apeldoorn De Cantharel. 's Morgens moest al een keuze worden gemaakt, wel of niet in deze bloementuin? Sanna en Christian waren er al gauw uit, we gaan er helemaal voor! Stiekem maakte ik een vreugdedansje want: prachtige locatie én fijn licht! Je voelt het al aankomen, terwijl ik tussen de zonnebloemen stond, zag ik al gauw donkere wolken komen. Het begon te rommelen, de paraplu's en dekentjes van oma kwamen tevoorschijn. Het begon te waaien en te regenen, enorm! Sanna en Christian hielden met beide handen de bloemenboog vast in de hoop dat deze niet om zou vallen....Maar toen, het was niet meer te houden. Rennend door de regenplassen, vader die het tafeltje op sleeptouw nam, het werd een heel spektakel.Maar wat geeft het, een bruid met een glimlach van oor tot oor met geen moment spijt!

Bruiloftsshoot van Foto Danielle tijdens de trouwceremonie in de regen in Apeldoorn
Een huwelijksceremonie bij de Cantharel Van der Valk in Apeldoorn door babs Tom Trouwt, Tom van Zevenbergen.
Bruidspaar rent door de regen bij Van Der Valk in Apeldoorn vastgelegd door trouwfotograaf Foto Danielle
Huwelijksceremonie Foto Danielle bij de Cantharel van der valk in Apeldoorn
Een trouwceremonie op een unieke buiten locatie bij Van Der Valk in Apeldoorn, De Cantharel.
Een vrolijke bruid tijdens de trouwceremonie vastgelegd door trouwfotograaf Foto Danielle bij De Cantharel in Apeldoorn.

© Foto Danielle

Huwelijksreportage van een bruid met haar boeket bij trouwen in de kas.

Wil jij ook zo'n bruiloftshoot?

Denk jij bij het zien van deze foto's dit lijkt mij ook een leuke ervaring? Laat het me weten ik vertel je er graag over. Bel of mail me, dan drinken we gezellig een kop koffie. Ik zorg voor de M&M's!

Foto Danielle legt mooie momenten vast tijdens een bruiloft, zwangerschap, thuis met je net geboren baby, je gezin, je familie of samen met je vrienden. Altijd met natuurlijk licht. Met als uitgangspunt spontane, ongedwongen foto's waar veel emotie in ligt. 

Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

Sluiten