Familieshoot

Ravotten met de boys

22 april 2021

Jullie kennen mij als een fotograaf die het liefst geen geposeerde of stijve foto’s neemt, maar gewoon zoals het is… lekker ongedwongen en spontaan. Voor mij is het belangrijkste dat kinderen écht kinderen mogen zijn.

En dan kan ik nog wel eens een dingetje vergeten! Dat jongens af en toe alles letterlijk nemen en meiden het allemaal rustig bekijken van een afstandje.

En dat maakt het allemaal nóg leuker! Zo vroeg ik aan Flip en Sjors,  papa en mama een dikke knuffel te geven, en die kwam helemaal uit hun tenen. Bij het ravotten vlogen de jongens op, onder en ook het liefst nog over hun ouders heen. Gelukkig zijn de ouders wel wat gewend van hun jongens. Ik hou er van! Wie wil dit nu niet? Lekker gek doen en ongdwongen sfeertje.

Een familie in het Lutterzand met Foto Danielle.
Ravotten tijdens de familieshoot met 2 jongens.
Ravotten tijdens de familieshoot in Lutterzand.
Familieshoot van Foto Danielle en papa houdt kind omhoog

© Foto Danielle

Familieshoot foto met het hele gezin

Wil jij ook zo'n shoot?

Denk jij bij het zien van deze foto's dit lijkt mij ook een leuke ervaring? Laat het me weten ik vertel je er graag over. Bel of mail me, en we maken er een fijne fotoshoot evan.

Foto Danielle legt mooie momenten vast tijdens een bruiloft, zwangerschap, thuis met je net geboren baby, je gezin, je familie of samen met je vrienden. Altijd met natuurlijk licht. Met als uitgangspunt spontane, ongedwongen foto's waar veel emotie in ligt. 

Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

Sluiten