Remco & Zoë

Loveshoot in het bos

22 februari 2021

Remco en Zoë mocht ik als stel vastleggen in een loveshoot. In de mooie bossen aan de rand van Denekamp vond ik een fijne locatie. Geheel in wintersfeer, in de vrieskou heb ik prachtige foto’s van ze kunnen maken. 

Met 7 graden vorst kon ik na een half uur bijna niet meer mijn camera bedienen, zo koud waren mijn vingers! Maar Remco en Zoë hadden nergens last van, waarschijnlijk was het de liefde die hen warm hield. Een prachtige fotoserie, waarbij het moeilijk was om een selectie te maken. Mooie kleurtinten, een prachtig stel, wat kan ik mij als fotograaf meer wensen?

Loevshoot kus
Loveshoot met dans
Loveshoot detail kroel
Loveshoot detail
Loveshoot met dans close up
Loveshoot kroel
Loveshoot kus

© Foto Danielle

Familieshoot foto met het hele gezin

Wil jij ook zo'n shoot?

Denk jij bij het zien van deze foto's dit lijkt mij ook een leuke ervaring? Laat het me weten ik vertel je er graag over. Bel of mail me, en we maken er een fijne fotoshoot evan.

Foto Danielle legt mooie momenten vast tijdens een bruiloft, zwangerschap, thuis met je net geboren baby, je gezin, je familie of samen met je vrienden. Altijd met natuurlijk licht. Met als uitgangspunt spontane, ongedwongen foto's waar veel emotie in ligt. 

Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

Sluiten