Italiaanse bruiloft in Twente

Trouwen aan het water

8 februari 2023

Dit was zo'n bruiloft in Hengelo met een Italiaans tintje, een barista, lange dinertafels en limoncello. En dat zomaar in ons mooie Twente. Als klapper hadden we een prachtig zonnetje aan het einde van hun dag waarbij ik Lotte en Maarten nog snel heb meegenomen, voor mij het hoogtepunt als trouwfotograaf van een fijne huwelijksdag!

Maarten heeft Lotte ten huwelijk gevraagd in het mooie Italie. Dit fijne sfeertje wilden ze graag terug laten komen op hun huwelijk bij trouwlocatie de Houtmaat in Hengelo. Het was prachtig. Ze kwamen met een bootje aan over het water waar alle daggasten hen stonden op te wachten. Samen met alle dierbaren namen ze plaats in de koepel aan het water waar de trouwceremonie plaats vond. Hoe romantisch! Voor Maarten en Lotte, maar ook voor mij als bruidsfotograaf, een prachtige trouwdag om op terug te kijken.

Golden hour fotoshoot met bruidspaar tijdens zonsondergang Foto Danielle
Aankomst van het bruidspaar in een roeibootje bij de Houtmaat in Hengelo door Foto Danielle
Vader brengt zijn dochter weg naar het altaar vastgelegd door Foto Danielle
Daggasten wachten bij de vijver op het bruidspaar bij de Houtmaat in Hengelo door Foto Danielle
Italiaans sfeertje tijdens het diner op de bruiloft van Foto Danielle
Sfeerbeeld van de ceremonie bij de Houtmaat in Hengelo door Foto Danielle
Bruidspaar aan het diner bij buitenplaats de Houtmaat in Hengelo Overijssel Foto Danielle
Een gekke groepsfoto tijdens een bruiloft van Foto Danielle

© Foto Danielle

Huwelijksreportage van een bruid met haar boeket bij trouwen in de kas.

Wil jij ook zo'n bruiloftshoot?

Denk jij bij het zien van deze foto's dit lijkt mij ook een leuke ervaring? Laat het me weten ik vertel je er graag over. Bel of mail me, dan drinken we gezellig een kop koffie. Ik zorg voor de M&M's!

Foto Danielle legt mooie momenten vast tijdens een bruiloft, zwangerschap, thuis met je net geboren baby, je gezin, je familie of samen met je vrienden. Altijd met natuurlijk licht. Met als uitgangspunt spontane, ongedwongen foto's waar veel emotie in ligt. 

Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

Sluiten