Bruiloftsshoot Erik & Willemijn

Een fout feest

8 mei 2020

Als ik ergens van houd, dan is het wel van ‘net even anders’. Dat vind ik zo leuk en daar word ik écht blij van. Dus toen Erik en Willemijn bij mij kwamen om hun trouwwensen te bespreken zat ik nog lang na te genieten van dit supergezellige gesprek. Waarom? Nou, ze hadden een geweldig thema voor hun 20-jarig-samenzijn; ‘Het foute feest!’

Op 5 maart 2020 waren Erik en Willemijn 20 jaar bij elkaar en dit wilden ze graag op hun eigen manier vieren met hun vrienden en familie. Het gehele trouwfeest moest ook te gek worden voor hun drie mooie en stoere kinderen Joep, Kees en Pleun. En ook natuurlijk wel een beetje onvergetelijk voor de rest van de gasten! Dit knallende trouwfeest vond plaats bij de Twentse bierbrouwerij in Hengelo. De dresscode van dit foute feest tussen de biervaten was een ‘gekke’ outfit. En als iedereen zich daaraan zou houden, dan pas was het écht goed geslaagd. En geslaagd was het, een super bruilof op een bijzonder trouwlocatie in Hengelo.

Bruiloftsshoot bij de Houtmaat in Hengelo door Foto Danielle.

Het grote geheim
Maar er was nog meer aan de hand. En dat wisten naast het stel, alleen de videograaf, de dj en ik. Erik en Willemijn zouden deze avond bij de Twentsche Bierbrouwerij Hengelo in het huwelijksbootje stappen! Spannend maar vooral heel bijzonder. Zelfs ik was dit keer een beetje zenuwachtig. Want er zou die avond een moment komen waarop iedereen vol emotie zou reageren! En probeer dat maar in dat ene moment vast te leggen. Je wilt het bruidspaar, de kinderen, maar ook de gasten op het juiste moment, met de juiste emotie voor later vastleggen. En achteraf Erik en Willemijn bij het bekijken van de foto’s die hele grote smile op hun gezichten meegeven. Ook over 20 jaar nog!

Een avondfeest met het bruidspaar op de dansvloer bij de Bierbrouwerij Hengelo door Foto Danielle.
Kinderen tijdens het bruiloftsfeest bij de Houtmaat in Hengelo.

De aankondiging
Vanaf 19.00 uur druppelden de gasten langzaam binnen. Hilarische momenten alleen al vanwege de ‘met smaak’ samengestelde outfits en kostuums. Niets was te gek voor sommigen. Fantastisch voor mij als fotograaf. Ik houd wel van gekkigheid en zeker van kleur! Om klokslag 19.30 uur verscheen er een filmpje. Het werd muisstil, mensen keken elkaar aan, verbazing en gejuich alom toen de huwelijksaankondiging bekend werd gemaakt. Dit lag niet in lijn der verwachting van vele mensen.

Het foute feest van Erik en Willemijn bij de Bierbrouwerij Hengelo door Foto Danielle.
Bruiloftsshoot van Foto Danielle bij de Bierbrouwerij in Hengelo.

Fantastische sfeer
De ceremonie was een aaneenschakeling van leuke anekdotes in een heerlijk ongedwongen sfeer. De kinderen konden lekker rondhuppelen en hun eigen gang gaan, terwijl papa en mama elkaar het ja-woord gaven en misschien wel de belangrijkste stap in hun leven gingen maken. Als fotograaf kon ik heerlijk mijn gang gaan. Daar houd ik van. Die pure emotie en dat heerlijke ‘gewone’ op foto vastleggen. Lekker jezelf kunnen zijn, zowel Joep, Kees en Pleun als Erik en Willemijn alsook alle aanwezige gasten. Het resultaat zijn hele échte, kleurrijke foto’s waar het plezier en het genieten van elkaar vanaf spat. Kijk die Pleun even achter de schermen kijken en Joep en Kees lekker losgaan op de dansvloer. Foto’s om blij van te worden. De sfeer zat er goed in … bij iedereen!

De kinderen op de rand van het podium bij de Bierbrouwerij in Hengelo door Foto Danielle.nl
Bruiloftsshoot door Foto Danielle met een dansje tijdens het foute feest bij de bierbrouwerij.

Mooie moves
Na de felicitaties brak het feest los, de voetjes gingen van de vloer en het dak ging eraf! Heerlijke ‘foute’ muziek die eigenlijk dus heel erg goed was. Iedereen, maar dan ook iedereen stond op de dansvloer zijn of haar eigen moves te presenteren. Ondanks dat ik heel veel aan het lachen was vanwege die geweldig foute bewegingen van menig gast, is het me uiteraard gelukt een aantal mooie moves vast te leggen. Ook Erik en Willemijn haalden de Mr. Bean move weer even uit de kast. En ook liet Elvis zijn talenten nog één keertje zien aan zijn kersverse bruid. Het werd een aaneenschakeling van dans moves, van hakken tot polonaise en van Nederlandstalig tot een Duits tintje. Het foute feestje is er écht één om nooit te vergeten. Ik was heel blij dat ik dit voor Erik en Willemijn heb mogen vastleggen. En ik ben ervan overtuigd dat ze nog heel lang en heel vaak kunnen nagenieten bij het zien van deze foto’s. Erik en Willemijn heel veel geluk, samen met jullie drie fantastische kids!

Gekke groepsfoto op je bruiloft door trouwfotograaf Foto Danielle.

© Foto Danielle

Huwelijksreportage van een bruid met haar boeket bij trouwen in de kas.

Wil jij ook zo'n bruiloftshoot?

Denk jij bij het zien van deze foto's dit lijkt mij ook een leuke ervaring? Laat het me weten ik vertel je er graag over. Bel of mail me, dan drinken we gezellig een kop koffie. Ik zorg voor de M&M's!

Foto Danielle legt mooie momenten vast tijdens een bruiloft, zwangerschap, thuis met je net geboren baby, je gezin, je familie of samen met je vrienden. Altijd met natuurlijk licht. Met als uitgangspunt spontane, ongedwongen foto's waar veel emotie in ligt. 

Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

Sluiten