Je bent nooit uitgeleerd!

Met zo'n camera is het makkelijk mooie foto's maken!' Herken je die uitspraak en is dat ook zo? Of staat die mooie, dure camera altijd op de automatische stand? Wil jij graag écht leren hoe je mooie foto's maakt en je camera op een juiste manier gebruikt? Ik leg het je graag uit. In acht lessen neem ik je mee in de wereld van de fotografie. Ik leer je te werken met o.a. sluitertijd, witbalans, belichting, maar ook diafragma en compositie. Maar ik neem je ook mee naar speciale locaties waar we echt gaan fotograferen en de theorie in praktijk gaan brengen. Het belangrijkste dat ik je wil meegeven is plezier te hebben in het maken van foto's en dat je de camera leert ontdekken.

Cursus Smartphone fotografie?

Je leert niet alleen hoe je het meeste uit je smartphone camera haalt, maar ook hoe je snel kunt nabewerken met bv. Snapseed. Bovendien leer je om slim te fotograferen zodat je je foto’s ook optimaal kunt nabewerken met de handige tips en tricks die ik je mee geef.

Cursus basisfotografie start op dinsdagavond 12 mei 2020

De basisfotografie cursus start op dinsdagavond 12 mei van 19.00 - 20.30 uur, in totaal 8 lessen, de laatste les is op dinsdagavond 16 juni. Op zaterdagochtend 30 mei en 6 juni van 9.00 - 10.30 uur gaan we op stap met de camera, je voert dan de theorie uit in de praktijk! Volg je liever privé of met z'n tweetjes de cursus, dezelfde theorie en praktijk, €195,- p.p, in drie lessen? Dat kan ook! Een mailtje voor meer informatie naar info@fotodanielle.nl is voldoende. We kijken dan samen naar 3 geschikte dagdelen en tijden!

Schrijf je in!

«Vol energie en met haar camera in de aanslag staat ze klaar om de mooiste momenten vast te leggen. Zo komen we elkaar dan ook geregeld tegen (wij voor de bruidsstyling en Danielle als fotografe) wanneer er een bruidspaar gaat trouwen. Naast bruidsfotografie is Danielle ook heel goed in thema fotografie tijdens fotoshoots. Zo heeft ze voor mijn bedrijf voor de shoot 'Closer to nature' de fotografie verzorgd.»

«Danielle is echt een aanrader, een top fotografe... We zijn superblij met de mooie foto's wat ze van onze dochter heeft gemaakt... Meike had de grootste lol tijdens de shoot en daardoor wij ook.  Danielle heeft super ideeën, net even wat anders en niet van die standaard foto's!! Danielle, nogmaals super bedankt...»

«Danielle maakte van de shoot met onze kinderen een waar feestje! Geduldig en enthousiast wist ze de aandacht van de kinderen vast te houden. De originele foto's waren in een flits genomen. Aanrader!»

«Zonder te overdrijven. Foto Danielle is de beste keuze! Net even anders, net een wat andere kijk! Dat onderscheid haar van alle anderen... Onze beweeglijke mannetjes vastleggen was een heuse opgave en het is haar gelukt....!»

Back to Top