Over – Danielle

Wie ben ik? en hoe werk ik?

Mooie beleving

Enthousiast, energiek, geduldig, maar zeker met oog voor detail ga ik samen met jullie werken aan een gave fotoshoot. Ik stel je graag op je gemak, zodat we bijzondere en spontane foto's krijgen. Je moet je fijn voelen bij de shoot, jezelf kunnen zijn. Ook de fotosessie moet een mooie beleving voor jullie zijn, het moet een fijne herinnering worden.

Emotie en Gevoel

Die onbewaakte momenten vastleggen, dat is vaak het mooiste. Foto's waarbij je niet in de camera kijkt, maar waar veel emotie en gevoel inzit. Momenten die je nooit meer wil vergeten en voor altijd wil vasthouden. Jouw of jullie moment! Je hoeft niet fotogeniek te zijn, iedereen is uniek. Foto's zoals jullie écht zijn. Een foto die je raakt, een goed gevoel en een mooie herinnering geeft.

Natuurlijk Licht

Ervaar het mooie van natuurlijk licht. Geen lampen of andere hulpmiddelen. Het grote voordeel is dat de foto een nog meer realistischer beeld geeft en de shoot in een geheel ontspannen sfeer gedaan wordt. Dat kan bij jou thuis of op een voor jullie speciale plek, zowel binnen als buiten. Ik hou van foto's die net even anders zijn, verrassend, maar wel helemaal jou!

Spontane Fotos

Die voor jullie zo bijzondere momenten in een foto samengevat. Jouw kindje lekker eigenwijs of ondeugend, precies zoals hij of zij is. Jullie speciale dag vastleggen met foto's waar de liefde vanaf spat. Of gewoon een leuke foto van jou en je familie of vrienden. Dat maakt mij blij! Spontane, natuurlijke foto's waar veel emotie in ligt dat is altijd mijn uitgangspunt

Snel een kop koffie doen? Gezellig!

Meer weten? Bel of mail me, dan drinken we gezellig een kop koffie. Ik zorg voor de M&M's!

Back to Top