Maaike, Chester, Sanne & Juul

Family happiness

8 maart 2021

Dit is zo’n familie, waarbij je zou willen dat je ook de live-beelden kon delen van de fotoshoot. Je zou het schaterlachen horen van Maaike met haar dochters Sanne en Juul en het werkte zo aanstekelijk dat ik bijna zou vergeten dat ik de fotocamera in handen had.

Ook bij het bewerken van de foto’s op mijn beeldscherm had ik vaak nog een ‘big smile’ op mijn gezicht. Misschien toch een gevalletje ‘daar had je bij moeten zijn’? Het maakt ook allemaal niet uit, het was een feestje om Maaike, Chester, Sanne en Juul samen op de foto te zetten!

Familieshooot met lachende meiden
Lachen tijdens de familieshoot
Familieshoot kroel
Familieshoot lopend in het bos
Lachende familie tijdens fotoshoot
Familieshoot kroel

© Foto Danielle

Familieshoot foto met het hele gezin

Wil jij ook zo'n shoot?

Denk jij bij het zien van deze foto's dit lijkt mij ook een leuke ervaring? Laat het me weten ik vertel je er graag over. Bel of mail me, en we maken er een fijne fotoshoot evan.

Foto Danielle legt mooie momenten vast tijdens een bruiloft, zwangerschap, thuis met je net geboren baby, je gezin, je familie of samen met je vrienden. Altijd met natuurlijk licht. Met als uitgangspunt spontane, ongedwongen foto's waar veel emotie in ligt. 

Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

Sluiten