Gezin uit Tilligte

Familieliefde

3 februari 2021

Lekker warm ingepakt voor een fotoshoot en als je het koud krijgt laat ik je wel rennen of gaan we spelletjes doen! Waarom geen familieshoot in de herfst? Net als bij dit lieve gezin uit Tilligte. 

Het was wel wat fris deze dag, maar met dikke en warme truien aan was het aangenaam. In een prachtig bos in Denekamp ontmoette ik deze gezellige familie. De kinderen moesten wel eerst een beetje de kat uit de boom kijken, maar nadat we bladeren hadden gegooid gingen ze helemaal los! Tijdens deze fotoshoot had ik (zoals wel vaker bij mij het geval is:)  zoveel mooie foto’s gemaakt dat ik slecht keuzes kon maken, het gezin stond overal prachtig en ongedwongen op! En als je later als compliment krijgt dat ze hebben genoten van de fotoshoot en dat ik het super leuk deed met de kinderen, dan kan mijn dag niet meer stuk!

Familieshoot foto met het hele gezin
Familieshoot moeder met dochter
Familieshoot foto met het hele gezin kinderen staan

© Foto Danielle

Familieshoot foto met het hele gezin

Wil jij ook zo'n shoot?

Denk jij bij het zien van deze foto's dit lijkt mij ook een leuke ervaring? Laat het me weten ik vertel je er graag over. Bel of mail me, en we maken er een fijne fotoshoot evan.

Foto Danielle legt mooie momenten vast tijdens een bruiloft, zwangerschap, thuis met je net geboren baby, je gezin, je familie of samen met je vrienden. Altijd met natuurlijk licht. Met als uitgangspunt spontane, ongedwongen foto's waar veel emotie in ligt. 

Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

Sluiten