Als een vis in het water

12 juli 2019 by Danielle in Geen categorie 0 comments
Als een vis in het water

Al in het voorgesprek wisten Marieke en Niek heel goed wat ze wel en wat liever niet. Daar houd ik van, lekker duidelijk. Als het kan hè, want als fotograaf heb ik uiteraard ook zelf leuke ideeën die ik graag deel. Maar dat was voor Marieke en Niek niet nodig. Dat vind ik ook zeker heel fijn.  En ik vind het als fotograaf altijd weer heel bijzonder dat ik op hun grote dag aanwezig mag zijn en alle bijzondere momenten kan vastleggen voor later.

Wat een prachtige dag moest worden voor Niek en Marieke werd het ook! De grote dag begon voor de bruid als een mooie zonnige donderdag bij haar ouders. Daar waren ook haar zus, schoonzus, beste vriendin en uiteraard haar moeder aanwezig. Het was een gezellige drukte.

En dan mag ik natuurlijk die lieve, kleine Puck niet vergeten! Het dochtertje van het bruidspaar. Die ging trouwens heerlijk haar eigen gangetje. Een lief klein meiske in een fantastische roze jurk waarin ze zichzelf een echte prinses waande. En zo huppelde ze ook die ochtend vrolijk rond en liet iedereen zien hoe mooi ze was. De bruidegom in spé was nu al zo trots als een pauw op zijn twee prachtige dames!

Eerlijk gezegd ben ik altijd op zoek naar speciale locaties om de beste foto’s te maken. Ik ben er dan ook zeker voor in om naar niet alledaagse locaties te gaan. En gelukkig waren Marieke en Niek dat volledig met me eens.

Marieke is een fervent zwemster en Niek een fanatieke hardloper, dus foto’s met een sportief tintje zouden wel heel passend zijn. De combinatie van sport en niet alledaags bracht ons bij de sloop en nieuwbouw van het zwembad De Dorper Esch. Op dat moment een geweldige, ludieke plek waar we temidden van de nieuwbouw van het zwembad op zoek gingen naar die leuke plekjes.

Wat een hele fijne bijkomstigheid was, was de hulp die we spontaan kregen van de mannen van de bouw. De medewerkers van Aannemersbedrijf Niehof stonden wel open voor dit ‘project’. Dit maakten ze niet dagelijks mee en daarvoor wilden ze graag een handje helpen. De bruid met haar prachtige bruidsjurk, werd geassisteerd op de steigers, op de ladders en in het lege (nieuwe) zwembad.

Met name de foto’s in het lege zwembad en sportkantine waren niet gelukt als we de hulp van deze mannen niet hadden gekregen. En die foto’s zijn echt heel bijzonder geworden en daar heeft het bruidspaar geweldige herinneringen aan, nu al. Eigenlijk is er een beetje geschiedenis geschreven in Denekamp. Ik weet namelijk zeker dat Marieke en Niek het eerste bruidspaar waren dat in het lege nieuwe zwembad van de Dorper Esch hebben geposeerd voor hun trouwreportage. Ja, je maakt als fotograaf hele leuke en verrassende dingen mee op dit soort dagen.

Marieke en Niek, heel veel geluk in jullie leven en heel veel plezier bij het bekijken van jullie trouwreportage! Ik vond het heel fijn om dit voor jullie te mogen doen.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram Access Token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Back to Top