Heerlijk eten, goede muziek, een topsfeertje!

20 oktober 2018 by Danielle in Geen categorie Zakelijk 0 comments
Heerlijk eten, goede muziek, een topsfeertje!

Ken je dat, je wordt gevraagd voor een opdracht, maar hebt het zo leuk, dat je je in moet houden om niet die dansvloer op te gaan? Nou, ik wel! Helemaal toen ik voor het 35-jarig bestaan van Bonfait het feest mocht fotograferen bij Dancing Bruins/BIJBruins in Saasveld. Heerlijk eten, fantastisch weer, goede muziek, geweldige mensen en een topsfeertje!

Dancing Bruins/BIJ Bruins in Saasveld, dé locatie voor een spetterend feest, succes gegarandeerd (weet ik uit eigen ervaring). En aan mij de vraag of ik mooie foto’s wilde maken van dit event? Foto’s tijdens het heerlijke buffet buiten in de mooi aangelegde tuinen en daarna van het feest dat binnen zou worden voortgezet. Een hele wisselende setting dus. Maar niet minder interessant, juist een hele uitdaging en fantastisch om te mogen doen.  Met de juiste apparatuur ben ik naar Saasveld gereden en heb de situatie van tevoren goed bekeken. Ook hadden we overlegd wat precies de bedoeling was, zodat duidelijk was wat er van mij verwacht werd. Ik kon helemaal ‘los’ gaan, voor wat betreft fotografie dan.

 

 

Het was een speciaal feest voor alle medewerkers van Bonfait en dat was te zien. De feestlocatie stroomde langzaamaan vol met enthousiaste mensen in mooie kleding. De sfeer zat er al snel in. Ik kon ongestoord mijn gang gaan en genoot volop. Foto’s van smaakvolle gerechten, de mooie aankleding, de mensen, maar ook totaalplaatjes van het geheel hebben ervoor gezorgd dat er een hele mooie herinnering ligt voor iedereen. De fotoreportage heeft voor beide partijen een heel andere betekenis. Enerzijds voor Bonfait is het een mooie herinnering aan een fantastisch feest ter gelegenheid van hun 35-jarig bestaan. Anderzijds is het voor Bruins een mooi naslagwerk om te laten zien wat ze in huis hebben, wat ze kunnen en de vele mogelijkheden die zij bieden.

Ik heb wederom een geweldige dag gehad en kijk erg mooi terug om dit gezellige event.

 

 

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram Access Token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Back to Top