Van je vrienden moet je het hebben…..

17 oktober 2018 by Danielle in Geen categorie 0 comments
Van je vrienden moet je het hebben…..

Je mooiste dag moet natuurlijk bijzonder zijn. En zeker ook vastgelegd worden om later nog vaak aan terug te denken. Een mooie herinnering waar je het gevoel van die dag weer terugkrijgt. Zo ook voor de bruiloft van Bert en Lieke Kroeze. Een gezellig stel zo samen met hun stoere zoontjes Stan en Jurre.

Het is vrijdag 8 juni. In een authentieke pick up truck haalt Bert zijn mooie bruid Lieke op in Tilligte. Geheel in eigen stijl gekleed! Hoe? Nou Bert loopt het liefst de hele dag op klompen dus voor hún dag waren er uiteraard nieuwe klompen aangeschaft.

De prachtige tuin bij de ouders van Lieke was het decor voor de familiefoto’s. Ook al vinden sommige mensen dit soort foto’s iets ‘stijfjes’, het is eigenlijk onmisbaar voor zo’n speciale dag. En dat hoor ik later ook heel vaak terug. Daarnaast is het natuurlijk mijn taak om deze reportage op een spontane manier vast te leggen. Niet te geposeerd, maar wel zo dat iedereen mooi op de foto staat en de juiste kiekjes zijn vastgelegd.

De huwelijksvoltrekking zou plaatsvinden in de tuinen van Watermolen Bels. Alles stond klaar en het zag er prachtig uit, maar helaas waren de weergoden anders gezind. Het regende heel erg veel die middag, dus een ceremonie buiten zat er helaas niet in. Maar geen probleem, binnen afzienbare tijd was de binnenzaal omgetoverd tot trouwlocatie en konden Bert en Lieke elkaar het ja-woord geven. Het mooie pand was een sfeervol decor en dat is terug te zien op de foto’s. De stemming zat er de hele dag goed in en voordat men er erg in had was het avondfeest al in volle gang.

 

 

Bert en Lieke houden wel van een geintje en om iemand in de maling te nemen. Voor hun vrienden was deze dag een kans om het kersverse bruidspaar eens goed terug te pakken. Tijdens het avondfeest toonden de kameraden een video waarop te zien was dat hun hele huis volstond met 8400 bierflesjes. Bierflesjes in de woonkamer, bierflesjes in de keuken en ook de slaapkamer was hierbij niet vergeten. Gelukkig konden Bert en Lieke hier de humor wel van in zien en hebben ze er heerlijk om gelachen. Wel hebben ze toen maar besloten om voor de huwelijksnacht een hotelletje te boeken. Je hebt dan wel wat anders te doen dan 8400 flesjes op te ruimen!

 

 

 

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram Access Token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Back to Top