Down Under

1 september 2018 by Danielle in Familie 0 comments
Down Under

Wat ben je trots als één van je twee dochters in Amsterdam woont en werkt en de andere dochter des huizes als au pair naar Australië gaat. Maar wat zul je hun gezelligheid en geklets missen. Aanstaande woensdag gaat dat voor de familie Groeneveld dan echt gebeuren, Maudi gaat Down under. En wat is er dan mooier om nog even voor die tijd een hele mooie shoot te maken van het hele gezin, vader, moeder en twee dochters! Nog mooier is dit als het een complete verrassing is voor beide ouders. Dat bleek ook dit keer weer het geval.

Op aanraden van vader Jos heeft Maudi een fotocursus bij mij gevolgd. Immers, je moet zo’n belangrijke periode in je leven wel goed vastleggen voor later en voor de mensen die je in Nederland ‘achterlaat’. Tijdens deze cursus is er naast de nodige theoretische en praktische informatie ook natuurlijk tijd voor gezelligheid en een informeel praatje. Zo kwam ik aan de klets met Maudi en hoorde van haar plannen. Geweldig natuurlijk, wat een ervaring zal zij daar opdoen en wat zal ze prachtige foto’s kunnen maken daar.

Maar goed, het gezellige gezin Groeneveld zal nu wel wat minder vaak bij elkaar kunnen zijn met twee meiden op ‘grote’ afstand van huis. Een mooie herinnering aan die gezellige tijd, die overigens vast weer zal komen, is natuurlijk altijd een dankbaar geschenk. Dat is dan ook de reden dat Maudi en ik een verrassingsshoot hebben georganiseerd voor het hele gezin.

 

Met een smoes werden vader Jos en moeder Jolanda naar een mooie locatie in Denekamp gelokt. Uiteraard wisten ze wel dat er iets ging plaatsvinden, want iedereen wil toch wel graag op z’n mooist op de foto komen. Niemand wil ‘zo van de straat geplukt’ worden om even een shoot te doen. Daarvoor wil je er wel mooi uitzien. Dat was met een smoesje dan ook wel geregeld.

 

 

 

 

 

 

 

Na de nodige enthousiaste reacties op de verrassing en toch een beetje een onwennig begin voor de camera, kwamen al snel de leuke verhalen en onderlinge grapjes naar boven. We hebben veel gelachen. Het werd een hele gezellige shoot zo nog even heel close samen als gezin. En met name dat laatste ligt nu vast op beeld. Ik weet heel zeker dat er straks verschillende foto’s van deze mooie reportage staan te prijken in de kamers van Maudi, Daniek, Jos en Jolanda  in respectievelijk Australië, Amsterdam en Oldenzaal. Heel veel succes allemaal en Maudi, ik zie jouw eigen  foto’s van Down under heel graag op social media verschijnen. Ik ga ze liken! Geniet ervan!

 

 

 

 

 

 

 

 

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram Access Token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Back to Top