Een dag om nooit te vergeten!

19 juli 2018 by Danielle in Geen categorie 0 comments
Een dag om nooit te vergeten!

 Het moest een perfecte dag worden. De trouwdag van Joris en Kevin! Alles was heel goed voorbereid, tot in de kleinste details. Van uitnodiging tot aankleding en van dinertafel tot de dresscode van de gasten en het bruidspaar zelf. Groen! Dat was de kleur van deze speciale dag. Kevin droeg een groen trouwpak, Joris een groene stropdas en groene sokken. De getuigen groene sokken, de vrienden allemaal weer een groene stropdas en zo kan ik nog wel even door gaan. Het was heel gaaf om te zien! Uiteraard wilde ik zelf ook wel een bijdrage leveren aan dit leuke ‘thema’. Met speciale effecten hebben we in de fotoreportage groen laten terugkomen. Dat vind ik nou leuk, meedenken en samen tot iets moois komen waar iedereen blij van wordt.

Of ze zenuwachtig waren? Nee hoor, helemaal niet! Ze waren de nuchterheid zelve, dat zie je ook terug op de foto’s. Heel écht en dat maakt een reportage zo persoonlijk. Het verzoek van beide heren was om al bij het ouderlijk huis foto’s te maken. Tja, splitsen lukt me niet, dus had ik mijn collega Vanessa gevraagd om secondshooter te zijn. Vanessa begon bij Kevin en ik bij Joris. Op deze manier konden we dus mooi alles vastleggen en werd er geen bijzonder moment gemist.

 

 

Ook over het transport was natuurlijk nagedacht. Met een groene bus, hoe kan het ook anders, werden alle gasten naar Kasteel Singraven gebracht. Daar vond de huwelijksvoltrekking plaats in de kasteeltuin. Een prachtige buitenceremonie in een heerlijke sfeer waar Kevin liefdevol zijn aanstaande bleef aankijken en Joris continue een glimlach om zijn mond had. Het was hún moment, begeleid door zangeres Marieke. Een indrukwekkend moment waar de ouders vol trots een traantje weg moesten pinken. Het was ook zo mooi, alles klopte. Dat gevoel probeer ik ook weer in de foto’s vast te leggen, zodat je die dag later nog weer precies zo kunt beleven als dat het ook daadwerkelijk is geweest.

 

Beiden genoten volop van hún dag, hún huwelijk waar ze al zo lang naartoe geleefd hadden. En ‘s avonds was er volop feest met de fantastische achtkoppige band Coup. En als klap op de vuurpijl nog een verrassingsoptreden van Marga Bult met Joris als grootste fan! Omringd door heel veel lieve vrienden en familie ging het feest tot in de late uurtjes door. Het was echt een dag om nooit te vergeten!

En aan dat laatste heb ik denk ik een mooie bijdrage kunnen leveren met de fotoreportage van jullie huwelijk Joris en Kevin. Heel veel geluk samen en geniet van jullie mooie album!

Daniëlle

 

 

 

 

 

 

 

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram Access Token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Back to Top