Oogappeltje van opa en oma

25 oktober 2017 by Danielle in Geen categorie 0 comments
Oogappeltje van opa en oma

Anne’s ouders waren 40 jaar getrouwd. Wat geef je dan cadeau? Ze had een perfect idee; een fotoshoot met haar partner Erik en hun zoon Bas. Maar toen ze een foto moest kiezen werd het moeilijk, ze vond ze allemaal leuk. Ze liet het aan haar ouders over. Zij hebben nu de keuze uit de vele mooie blikvangers en mogen een prachtige, spontane foto kiezen van deze gezellige topmodellen!

En waren opa en oma blij? Nou echt wel! Want ze zijn gek op alle drie, maar hun kleinzoon Bas is wel hun oogappeltje. En een mooie foto van Bas met papa en mama was dan ook zeker een waardevol en persoonlijk cadeau. Want ook voor deze opa en oma geldt dat je nooit foto’s genoeg hebt.

De fotoshoot hebben we lekker buiten gedaan. In het bos. Bas is een echte dondersteen en houdt van buiten spelen. Lang stilzitten is dus niet iets voor hem, maar dat hoefde ook niet. Hij vond het geweldig om te spelen op al die boomstammen en te slepen met takken. Maar ook ravotten met papa leverde hele spontane foto’s op. Échte foto’s, waar het plezier van af spat! Met zijn prachtige ogen wist hij iedereen in te palmen, wat een mooi gezin!

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram Access Token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Back to Top