De tijd vliegt

26 september 2017 by Danielle in Geen categorie 0 comments
De tijd vliegt

Toen Merel op de afscheidsmusical van de basisschool een mooie rol aan het spelen was zag tante Ine pas hoe haar nichtje was veranderd in een kleine dame. Wat gaat de tijd snel! Ze wou dit moment vastleggen voor altijd. Als verrassing kregen papa Pim en mama Tanja van haar een fotoreportage cadeau. Maar alles werd in het diepste geheim voorbereid, want papa en mama mochten niets weten. De verrassing moest groot zijn!

Met een smoes heeft tante Ine de twee kinderen Merel en haar broertje Jur meegenomen. Mama werd verteld dat ze nieuwe schoolspullen gingen halen, maar ik wist natuurlijk wel beter. Een leugentje om bestwil. Het lukte! Op het afgesproken tijdstip zagen we elkaar in de tuinen van museum Wonderrijck. We vonden het allemaal best spannend, dat maakte het stiekem nog leuker.

Het mooie was dat ik een aantal jaren geleden, toen wel in opdracht van papa en mama, al eens een mooie fotoreportage van deze twee (bijna) pubers mocht maken. Wat een verschil met nu. Naast dat ze nu veel groter zijn geworden, hele andere koppies hebben gekregen, heb je ook heel andere gesprekken en dan ook heel andere foto’s gekregen. En op foto’s is pas écht te zien hoeveel je kind veranderd, prachtig!

Toch ook nog wel een beetje onzekerheid bij deze twee toppers. Tja, het is ook moeilijk als in eens een fotograaf alle aandacht aan jou geeft met zo’n grote camera in de hand. En dan alleen op jou gericht! Maar nadat ik ze een aantal vragen had gesteld was het ijs gebroken. Naast de nodige gesprekjes liet ik ze ook de mooie belevingstuin ontdekken, lekker met z’n tweetjes rondlopen en op onderzoek uit. Mooie ontspannen foto’s met de lieve glimlach van de mooie Merel en die ondeugende blikken in de bruine ogen van Jur. Dat zijn de momenten dat je weer die ene blik pakt die de kids jaren geleden ook al zo uniek maakten; Merel en Jur!

En wat was de verrassing groot toen het cadeau aan papa en mama werd overhandig! Ze hadden niets gemerkt van het geheime uitje met tante Ine. Maar, ja, die had op haar beurt toch nog maar enkele schoolspullen voor Merel en Jur gekocht. Je wist maar nooit! 😉

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram Access Token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Back to Top