Herinneringen van vroeger

25 juli 2017 by Danielle in Geen categorie 0 comments
Herinneringen van vroeger

Onlangs belde Ricky op met de vraag of ik een fotoreportage  wilde maken.  Ze wou graag foto’s met haar broers en hun dementerende moeder. Niet te geposeerd, maar leuke en ontspannen foto’s als het kon? Dat spreekt mij altijd aan, momenten vastleggen waar je jezelf bent en waar emotie uitspreekt.

Op de afgesproken middag was het typisch Nederlands weer; regen! De voorspellingen voor die dag waren ook niet veelbelovend, maar de fotoshoot moest eigenlijk wel doorgaan. Iedereen had erop gerekend. Aan mij zou het niet liggen en aan deze familie al helemaal niet. Alleen de camera’s zijn niet zo gecharmeerd van water. Maar als echte gentlemen schoten de broers mij te hulp met de paraplu, zodat ik mijn werk kon doen en mooie plaatjes kon schieten.

 Wat hebben we een mooie middag gehad met Driesje. Ja, ik mocht deze lieve oudere dame bij haar voornaam noemen. We spraken over vroeger, over ondeugende dingen die haar zoons in hun jeugd hadden uitgehaald, maar ook over de gezellige dingen die ze vroeger als gezin graag deden.

 Toen ze vertelde over haar man verscheen een kleine twinkeling  in haar ogen. Ze kon zo heerlijk met hem dansen in Shuphaus  in Delden. En heel speciaal werd het toen ze aangaf hoe trots ze was op haar dochter en twee zonen. Maar ook hoe fier ze was met haar schoondochter die altijd voor haar klaarstond. Zo bijzonder! Dat zie je terug in de foto’s. Die blik, die twinkeling, maar ook die trots! Dat is wat ik bedoel met emoties in de foto’s.

 Deze middag was voor deze mensen heel speciaal, maar ook ik kan hier met veel plezier aan terugdenken. Zoiets doet je wat,dat vind ik heel erg mooi. Dan telt niet alleen het plaatje dat je maakt, maar ook de mooie momenten van waarop ik dit voor hen heb mogen vastleggen. Ja, daar word ik dan gewoon blij van en loop de rest van de dag met een smile rond. 🙂

 

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram Access Token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Back to Top