Verstoppertje spelen

29 mei 2017 by Danielle in Portret 0 comments
Verstoppertje spelen

Een mooi cadeau voor vader Roy, een bon voor een fotoshoot. Een fantastische reden om de shoot te houden: 12,5 jaar getrouwd! Alleen zoon Sem had nog even geen zin! Tja, wat nu? Heel makkelijk, kinderen moeten spelen en dan vergeten ze alles en iedereen om zich heen. En zo gebeurde het ook dit keer weer. We hebben verstoppertje gespeeld in het Borgbos. Als fotograaf had ik het dit keer niet makkelijk, foto’s maken en verstoppen tegelijk, want ik moest natuurlijk wel meedoen, haha! Mama Frederike, papa Roy en ook ik werden makkelijk gevonden door Sem, die houd je echt niet voor de gek. Hij vond het geweldig. En ik ook , want het werden hele gezellige, enthousiaste en stralende foto’s. En niet alleen vanwege het zonnetje dat aan het schijnen was. Dit mooie gezin is na de shoot samen met familie en vrienden hun 12,5 jarig huwelijksfeestje gaan vieren in Ootmarsum. En Sem? Die had na die tijd tegen zijn moeder gezegd dat het helemaal niet erg is om foto’s te maken, het was eigenlijk best leuk!

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram Access Token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Back to Top