Een klein feestje met Boet

4 april 2017 by Danielle in Geen categorie 0 comments
Een klein feestje met Boet

Een fotoshoot met kinderen is altijd heel erg leuk. Je weet nooit precies wat je ervan kunt verwachten, maar het wordt toch altijd weer een feestje. Neem nou Boet. Hij is bijna een jaar en helemaal gek van zijn trapauto. Het stoere ventje heeft ogen waar je nu al in kunt verdrinken, prachtig! De trotse papa Jeroen en mama Sanne stonden te stralen. Ja, daar mag je ook trots op zijn. Boet kon gewoon spelen met zijn grote speeltje en ik heb alleen maar foto’s gemaakt van hoe hij bezig was met zijn grote ‘liefde’. Geweldig om dat vast te kunnen leggen. Die onbevangenheid en dat plezier van zo’n klein kereltje. Die foto’s zijn dan zo écht! Daar hoeft geen photoshop aan te pas te komen.

De fotoshoot had hij cadeau gekregen van zijn oom Werner en tante Silvia. Alvast een cadeautje voor de grote dag waarop hij zijn eerste kaarsje op de taart mag uitblazen. Veel plezier lieve, stoere Boet op je eerste verjaardag!

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram Access Token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Back to Top