Zet je moeder in het zonnetje

11 maart 2017 by Danielle in Geen categorie 0 comments
Zet je moeder in het zonnetje

Helma is de prijswinnares geworden van ‘Zet je moeder in het zonnetje’. Een prijsvraag die ik heb gedaan in samenwerking met Label Modetrends. Naast een nieuwe outfit van Label heeft ze een photoshoot met foto op canvas van Foto Daniëlle gewonnen. Voor Helma was de keuze voor een foto snel gemaakt; samen met haar zussen. Omdat haar zussen in alle uithoeken wonen, zus Ivonne zelfs in Zwitserland, zien ze elkaar niet zo heel erg vaak. Een mooie gelegenheid om dus een shoot met z’n allen te organiseren.

Wat hebben we gelachen die middag. Het begon al goed, de zes dames kwamen al giebelend aanlopen. De gezelligheid straalde er toen al vanaf. Ik kon mijn lachen ook niet meer onderdrukken en we hebben met z’n allen heel veel lol gehad. Toen ik ook nog een paar ondeugende vragen ging stellen werd de sfeer nog hilarischer. 

De dames kwamen niet meer bij. Zie hier het resultaat, een stel hele gezellige, ontspannen en goedlachse dames. Naast het uiteindelijke resultaat heb ik ook de foto’s met slappe lach er maar bij gedaan. Ze zijn zo écht, zo treffend van wat de sfeer die middag was.

 

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram Access Token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Back to Top