Hoe stoer ?

8 februari 2017 by Danielle in Geen categorie 0 comments
Hoe stoer ?

De familie Beld wilde graag een stoere foto! Nee, niet in een bos of rennend hand in hand. De familie hadden geen idee voor een locatie, maar in ieder geval niet dát, want met twee tieners erbij moest het wel gaaf worden. Of ik nog iets wist?  Geen probleem natuurlijk, ik nam ze mee naar een niet alledaagse industriële omgeving. Hoe stoer wil je het hebben! En daarbij komt dat ik dit soort foto’s ook meer eigen vind dan rennend in een bos. Maar goed, dat terzijde. Nu was de locatie wel akkoord, maar dan de foto nog en de juiste houding. Met pubers kan het een enkele keer nog wel eens ‘lastiger’ zijn, omdat niet elk idee altijd gewaardeerd wordt. 😉 Maar Mathijs en Stephanie stonden voor alles open . Ik had een heel leuke middag met een gezellig en warm gezin. Ik weet zeker dat zij ook hebben genoten van deze middag en dat de foto een echte eyecatcher in huis is geworden.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram Access Token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Back to Top