Hebbes, die blik!

21 oktober 2016 by Danielle in Kids People Portret 0 comments
Hebbes, die blik!

Kijk die ondeugende blik in de oogjes van Stan. Wat een heerlijk kereltje. Hem lekker laten spelen en laten ontdekken, ga gerust door. Ik wacht nog wel eventjes. Af en toe maak ik een paar foto’s. In het begin kijkt hij nog steeds naar me, maar als hij eenmaal gewend is, gaat hij weer helemaal op in zijn spel. Als ik hem dan bij zijn naam noem, kijkt hij me met die ondeugende oogjes aan en knip ik met de camera. Hebbes! Die blik voor altijd vastgelegd.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram Access Token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Back to Top